Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op:    Mijn vriendenboekje.nl    |    Mijn receptenboekje.nl

BLOG

Blijf op de hoogte van het wel en wee van de vriendenboeken en alles wat er mee te maken heeft.

MET LIEFDE GEMAAKT
13-04-2015
MET LIEFDE GEMAAKT

Met de lente in de lucht lijkt de liefde weer op te bloeien. Op de meest romantische huwelijksaanzoeken wordt volmondig ‘ja’ geantwoord. Vanaf dat moment kan het dromen van de mooiste dag uit je leven omgezet worden in het daadwerkelijk organiseren ervan. Het internet zit vol met trouwinspiratie, denk aan Pinterest en inspiratiesites als Trouwplannen.nl, waar je op de hoogte wordt gebracht van de laatste trends. De meest originele ideeën komen voorbij, van een fotohokje tot echte bloemen op de bruidstaart.

Ook Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje en Mijn trouwboekje blijven niet onopgemerkt. Wij zijn blij te zien dat steeds meer mensen kiezen voor een van onze boeken als trouwkado. Een persoonlijk geschenk en een ideaal groepskado! Er zijn al vele vriendenboeken mee in de koffer op huwelijksreis gegaan om deze daar rustig door te lezen en na te genieten van de huwelijksdag.

Het team van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl zit ook dit trouwseizoen weer klaar om jouw vriendenboek met plezier, aandacht en natuurlijk heel veel liefde te maken!JA... IK WIL!
08-10-2013
JA... IK WIL!

Zodra je het ja-woord hebt gegeven kom je voor een hoop keuzes te staan. Wat voor een jurk trek je aan? Waar gaan jullie trouwen? Hoe komt je trouwkaart eruit te zien? Wie worden er uitgenodigd? Speciaal voor al deze vragen zijn er veel inspirerende trouwbeurzen. Zo ook de Love and Marriage beurs met vele leuke stands en een XXL catwalkshow waar de mooiste trouwjurken worden geshowed.

Vorig weekend had Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl de eer om op de Love and Marriage beurs te staan. Nu kon iedereen in plaats van digitaal een keer écht door de website wandelen. Zo kon je de vriendenboekenfilm bekijken, voorbeeldboeken doorbladeren en ideeën opdoen voor leuke vragen speciaal gericht op een trouwpartij. Veel nieuwsgierige bezoekers kwamen dus ook even binnen. Van verliefde stelletjes die nog op zoek waren naar een origineel gastenboek tot een groep vriendinnen waarvan de ceremoniemeester stiekem een flyer meepakte zonder dat de aanstaande bruid iets zag. We vonden het erg gezellig dat jullie er waren en we zien iedereen graag weer terug (on- of offline!).LIEFDE IN DE LENTELUCHT
07-03-2013
LIEFDE IN DE LENTELUCHT

Een hele, echte, eigen vriendenblog! Speciaal in het leven geroepen om onze vrienden, klanten en fans op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen vanaf het vriendenboekenfront. Iets te babbelen hebben wij altijd wel! Neem nou het aankomende trouwseizoen, liefde hangt in de lentelucht.

We hebben dit jaar alweer verschillende boekjes voorbij zien komen voor gelukkige, aanstaande bruidsparen. Wat ook razend populair is zijn de vriendenboekjes gemaakt door de vriendinnengroep van de bruid, als kado op het vrijgezellenfeest. Deze staan vaak vol met vragen en antwoorden over de bruid, de jurk, de huwelijksreis en natuurlijk de bruidegom. Vaak afgerond met een lieve, persoonlijke boodschap of gelukswens.

Zeg nou zelf...wie wil dat nou niet?!