Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op:    Mijn vriendenboekje.nl    |    Mijn receptenboekje.nl

HOE WERKT HET?

Vind jij het ook zo saai om een envelopje te geven? Maak dan met vrienden en familie een trouwboekje vol met leuke vragen over het bruidspaar, persoonlijke antwoorden, verhalen en mooie foto's. Het meest originele gastenboek voor een bruiloft! Zo kan het bruidspaar nog vaak terug denken aan deze onvergetelijke dag.

De website is eenvoudig in gebruik en neemt zoveel mogelijk werk uit handen. Alle personen worden per e-mail uitgenodigd om hun eigen pagina online in te vullen. Hierna wordt er een echt boekje gedrukt en persoonlijk verpakt. Het resultaat.... een onvergetelijk kado!

video trouwkado bruiloft trouwboekje
Met 6 simpele stappen heb je al een trouwboekje.
1. KIES DE VRAGEN
Een vragenlijst bestaat uit 23 pakkende vragen. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen en de volgorde veranderen.
2. KIES DE BOEKSTIJL
Je hebt keuze uit 4 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij het bruidspaar past.
3. PERSONEN UITNODIGEN
Nodig de vrienden en familie uit die mee willen doen met het trouwboekje voor het aanstaande bruidspaar. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Iedere persoon krijgt 2 pagina's in het trouwboekje.
4. EXTRA'S
Om het boekje nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen.
5. AFRONDEN
Hier vind je een overzicht met de status van de personen die meedoen en de kosten van het vriendenboekje. Is iedereen klaar? Dan betaal je het totaalbedrag via iDeal en stuur je het boekje naar de drukker. Deze ligt dan binnen 7 werkdagen op jouw deurmat.
6. DE OVERHANDIGING
Op de bruiloft overhandigen jullie het trouwboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!
Bekijk de uitgebreide instructievideo waarin alle stappen worden doorlopen.